Onze diensten

Hoe maak ik een website? Zou ik een webshop opstarten? Is een Facebookpagina wel professioneel genoeg? Allemaal vragen die tijdens deze crisis bij kleine en grotere bedrijven naar boven komen. Maar geen paniek! Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres.

We bekijken graag samen met jou hoe we jouw bedrijf online in the picture kunnen zetten.

Website

Een website maken of vernieuwen

Een website geeft een bedrijf meteen veel meer uitstraling. Het is daarom ook belangrijk dat deze er professioneel en klantvriendelijk uit ziet. Hou je klanten via je website op de hoogte van nieuwigheden en dienstverleningen. Is je zaak gesloten, of werkt het nog verder achter gesloten deuren? Een gesloten zaak hoeft niet meteen een gesloten online zaak te betekenen. Restaurants, winkeltjes of koffiezaken kunnen hun klanten op een creatieve manier toch nog bij staan.

We luisteren naar jouw ideeën en jouw visie over hoe je website er uit moet zien. Nadien sturen we je enkele voorbeelden en passen we aan waar nodig. We staan steeds open voor feedback, enkel als je helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook!

Een webshop aanmaken

Een webshop is een must-have voor elke winkel die nu verplicht de deuren moet sluiten. Op die manier kunnen klanten toch nog hun favoriete producten kopen. Maar zo kan je ook nieuwe klanten voor je winnen. We begrijpen dat een webshop maken voor de nodige stress kan zorgen. Hoe begin je daar in godsnaam aan? Welke websites kan ik vertrouwen en welke regels zijn er omtrent die webshops?

We bekijken dat graag met jou en overlopen wat er allemaal komt kijken bij een webshop. Heb je liefst een tijdelijke webshop totdat de crisis op zijn einde is? Geen probleem! Of wil je er graag een permanente? We zorgen er met liefde voor!

Webshop
Nieuwsbrief

Een nieuwsbrief creëren

Het fysieke contact met je klanten is plots helemaal weg. Vele bedrijven zitten daardoor met hun handen in het haar. Hoe hou ik nog contact met mijn klanten? Een nieuwsbrief kan daarvoor een ideale oplossing zijn. Zo kan je je klanten op de hoogte brengen van aangepaste diensten en ze zelfs lokken naar je eventuele website of webshop.

Geen idee hoe je aan zo een nieuwsbrief begint? Wij stellen je nieuwsbrief met plezier voor je op.

Sociale media beheren

Social Media is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Het is bijna de enige manier waarop we nog kunnen communiceren met onze vrienden en familie. Maar daarnaast kunnen ook bedrijven hier van profiteren. Een professionele Facebookpagina kan je bedrijf op een leuke manier in the picture zetten. Je kan klanten zo op een heel snelle manier op de hoogte brengen van nieuwigheden. Ze kunnen zelfs via Messenger snel en eenvoudig met je contact opnemen. Daarnaast is ook Instagram een tool waarbij je klanten kan betrekken in je bedrijf. Geef ze een kijkje achter de schermen via je Instagramverhaal of laat ze een leuke foto-actie doen waarbij ze jouw bedrijf taggen.

We kunnen voor Uw Firma een mooie, professionele Facebookpagina opstellen en zelfs beheren als u dat wenst.

Social media

Om Uw Firma zo goed mogelijk bij te staan in deze moeilijke tijden hebben we speciaal voor jou deze website opgericht. Vanuit ons moederbedrijf DST-webdesign hebben we al jaren ervaring bij het maken van websites, webshops en veel meer. In deze periode willen we je met deze website extra bijstaan met tips, hulp en gerichte informatie.

Heb je nog vragen? Twijfel niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Disclaimer

ONDERSTAANDE BEPALINGEN OMSCHRIJVEN DE VOORWAARDEN WAAROP U TOEGANG VERLEEND WORDT TOT DEZE WEBSITE

Wij bieden u deze website en de informatie op deze website aan op voorwaarde dat u, zonder enig voorbehoud, de voorwaarden op deze webpagina ‘Gebruiksvoorwaarden’ aanvaardt. Door de website en de informatie erop te consulteren, stemt u in met deze voorwaarden.

Informatie

Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor enige schade die zou kunnen voortvloeien uit enig gebruik van de informatie op deze website. Elk gebruik dat u maakt van de informatie op deze website is volledig op eigen risico.

Links en verwijzingen

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites en verwijzingen naar andere informatiebronnen. Deze links en informatiebronnen worden u enkel ter informatie ter beschikking gesteld. Wij controleren deze websites en de informatie die zich daarop bevindt niet, en kunnen u dus geen enkele garantie bieden over de kwaliteit en/of volledigheid van deze informatie. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade die zou kunnen voortvloeien uit het consulteren van informatie die zich op andere websites of bij andere informatiebronnen in het algemeen bevindt, en waarnaar wij verwijzen. Indien u op uw eigen website hyperlinks naar deze website wilt creëren, vragen wij u eerst contact met ons op te nemen.

Intellectuele eigendomsrechten

U hebt het recht om de informatie op deze website voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren, overeenkomstig de bepalingen van de Wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten. Wij behouden alle intellectuele eigendomsrechten op de website zelf, alsook op de ter beschikking gestelde informatie.

Bescherming van de persoonsgegevens

De van u ontvangen gegevens worden opgenomen in de bestanden en dienen enkel om de door u gevraagde informatie te verstrekken. Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 betreffende de verwerking van persoonsgegevens heeft u het recht uw persoonlijke gegevens te raadplegen en, indien nodig, te verbeteren.

DELTA SERVICES TROCH B.V.B.A.

Gentsesteenweg 260
9420 Erpe-Mere
Ond. nr: BE0469.209.487
RPR AALST
T: 053/70.12.50