Over ons

Wij zijn al jaren vertrouwd met het ontwerpen van websites, webshops en veel meer. Maar in tijden van corona merken we dat het eens zo belangrijk is geworden om bedrijven online in contact te brengen met hun klanten. Daarom bieden we via uwfirma.be een makkelijk platform aan om snel en eenvoudig op weg geholpen te worden in tijden van crisis.

We staan voor je klaar

Yf Troch

Yf Troch

Zaakvoerder
Tara Gins

Tara Gins

Webdesigner
Mieke Docx

Mieke Docx

Content writer

Al zie je dit nu niet,
we helpen Uw Firma nog steeds met de glimlach!

Uw Firma, wie zijn we?

We helpen al jaren onze klanten met ict-diensten via ons moederbedrijf dst.be. Daarin hebben we een gespecialiseerde tak onder dst-webdesign.be. We bieden service aan voor de kleinste tot allergrootste bedrijven. En dat volledig binnen jouw budget. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Enkele websites in de kijker

Portfolio Delfleur
Delfleur
Meredal
wzc Meredal
Portfolio Den Boskouter
Den Boskouter
Portfolio Anjers Denijs
Anjers De Nijs
Linea
Linea Bis Fashion

Disclaimer

ONDERSTAANDE BEPALINGEN OMSCHRIJVEN DE VOORWAARDEN WAAROP U TOEGANG VERLEEND WORDT TOT DEZE WEBSITE

Wij bieden u deze website en de informatie op deze website aan op voorwaarde dat u, zonder enig voorbehoud, de voorwaarden op deze webpagina ‘Gebruiksvoorwaarden’ aanvaardt. Door de website en de informatie erop te consulteren, stemt u in met deze voorwaarden.

Informatie

Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor enige schade die zou kunnen voortvloeien uit enig gebruik van de informatie op deze website. Elk gebruik dat u maakt van de informatie op deze website is volledig op eigen risico.

Links en verwijzingen

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites en verwijzingen naar andere informatiebronnen. Deze links en informatiebronnen worden u enkel ter informatie ter beschikking gesteld. Wij controleren deze websites en de informatie die zich daarop bevindt niet, en kunnen u dus geen enkele garantie bieden over de kwaliteit en/of volledigheid van deze informatie. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade die zou kunnen voortvloeien uit het consulteren van informatie die zich op andere websites of bij andere informatiebronnen in het algemeen bevindt, en waarnaar wij verwijzen. Indien u op uw eigen website hyperlinks naar deze website wilt creëren, vragen wij u eerst contact met ons op te nemen.

Intellectuele eigendomsrechten

U hebt het recht om de informatie op deze website voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren, overeenkomstig de bepalingen van de Wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten. Wij behouden alle intellectuele eigendomsrechten op de website zelf, alsook op de ter beschikking gestelde informatie.

Bescherming van de persoonsgegevens

De van u ontvangen gegevens worden opgenomen in de bestanden en dienen enkel om de door u gevraagde informatie te verstrekken. Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 betreffende de verwerking van persoonsgegevens heeft u het recht uw persoonlijke gegevens te raadplegen en, indien nodig, te verbeteren.

DELTA SERVICES TROCH B.V.B.A.

Gentsesteenweg 260
9420 Erpe-Mere
Ond. nr: BE0469.209.487
RPR AALST
T: 053/70.12.50