Uw website

van A tot Z

De zoektocht naar dé ideale partner voor jouw website of webshop kan veel tijd in beslag nemen.
En time is nu eenmaal money, dus we overtuigen jou graag op een korte maar duidelijke manier:

Wat bieden wij nu precies?

Wij bouwen professionele websites en webshops op maat, met de smaak en inhoud die de klant wenst. Wil je een knalgroene achtergrond met oranje stippen? Die krijg je! (Al zouden we het je misschien wel eventjes subtiel afraden.)

We starten elke website vanaf nul. Dat wil dus zeggen dat elke website uniek is in zijn vorm en kleuren. We kijken naar je doelgroep, je huisstijl en je product en ontwerpen zo samen één mooi geheel. Voor ons is een persoonlijke aanpak topprioriteit.
Wordpress logo

WordPress

Onze meeste websites worden gebouwd in WordPress. De meest populaire websitebouwer ter wereld. Het systeem is erg gebruiksvriendelijk zodat jij later ook zelf aan de slag kan met je website. Daarnaast wordt je website in een responsive design gemaakt, zodat je website zowel op smartphone, tablet als computer even duidelijk leesbaar is.

Hoe gaan we te werk?

1
Vrijblijvend gesprek
2
Gratis prijsofferte​
Indien je niet voor het totaalpakket kiest
3
Gezamenlijke brainstorm
4
Verzamelen van informatie en materiaal
5
Start met opbouw website
6
Tussentijdse sneakpreview
7
Final touches
8
Jouw goedkeuring
9
Je website gaat ONLINE!
10
Blijvende opvolging, updates en hulp
Dankzij onze IT-vaardigheden is jouw website altijd beschermd tegen virussen of andere problemen. Updates worden steeds opgevolgd en er is altijd een back-up van jouw website beschikbaar in ons systeem zodat je gegevens nooit ongewenst verloren gaan.
Wij houden niet van verplichte abonnementen of verborgen kosten. Daarom communiceren we altijd open en duidelijk in onze prijsoffertes. Bijkomende kosten worden steeds op voorhand gecommuniceerd met de klant zodat ze nooit voor verrassingen komen te staan.

Bespaar met ons totaalpakket!

Wij maken je logo, website én visitekaartje voor slechts 1500€!

Onze projecten

Graag al eens een kijkje nemen tussen onze afgewerkte websites?
Scroll naar boven