Projecten

Bekijk onze creaties

Totaalcreaties waar we trots op zijn

Wij maken geen gebruik van de welbekende kant – en klare templates. De website die we voor jou maken wordt van A tot Z opgebouwd tot een uniek pareltje. Wij houden steeds rekening met de wensen van de klant, over smaken en kleuren valt niet te twisten. Bezichtig hier enkele van onze totaalprojecten.

Sporthoeve10

Sporthoeve10 Bavegem
Sporthoeve10 is een multidisciplinaire groepspraktijk gevestigd te Bavegem (Sint-Lievens-Houtem). Voor deze nieuwe praktijk werd er een logo, website en visitekaartje ontworpen.

Si Tendenze

Si Tendenze logo
Si Tendenze is een nieuwe webshop met dameskleding. We kregen carte blanche voor een logo met bijpassende website, visitekaartje en drukwerk.

Care 4 You

Care 4 You
Bij Care 4 You beschikt men over een team vol gemotiveerde verpleegkundigen die streven naar een kwalitatieve thuisverpleging. Er werd een logo, website en visitekaartje gecreëerd.

Unravel Coaching

Unravel Coaching logo
Bij Unravel Coaching kan je terecht voor loopbaanbegeleiding door een ervaringsdeskundige. Voor de start van deze zaak werd een logo, website, visitekaartje en extra drukwerk ontworpen.

Koetsentochten Kris

Koetsentochten Kris logo
Koetsentochten Kris organiseert koetsentochten in en rond regio Borsbeke voor kleine groepen. Er werd een logo, website en visitekaartje gemaakt. Als extra mochten we ook nog spandoeken ontwerpen.

Meer zien?

Wil je graag nog meer projecten bekijken of wens je meer info?
Neem dan ook eens een kijkje op onze algemene website van dst-webdesign.be

DST Webdesign
Scroll naar boven